- - - - -
 
Struktura Tim
 

Naš tim brigu o vašem zdravlju i fizičkoj spremi ne prepušta slučaju niti pretpostavkama.
Svi programi sprovode se uz konsultacije sa sledećim institucijama:

U Vita Maxima centru za sportsku medicinu obavljamo osnovne preglede snage, EKG srca, test opterećenja, pregled stopala i merenje telesnog sastava. Takav pregled je od izuzetnog značaja jer se na osnovu tih informacija dobija:
* potvrda da li je pojedinac sposoban za rekreativno vežbanje
* utvrđuje se početna fizička spremnost i kondicija pojedinca, tako da se može pratiti napredak koji će uslediti redovnim vežbanjem
* utvrđuje se kolika je količina mišićne mase, količina vode i, što je najvažnije -
količina masti u organizmu i može se odrediti pri kom pulsu svakog
pojedinca dolazi do najoptimalnijeg topljenja masti.

Sedeći položaj, nepravilno držanje tela, manjak kretanja, preterana fizička aktivnost, nezgode ili sportske povdere čine da nam se veliki broj ljudi javlja sa problemima sa: kičmenim stubom, zglobovima, povređenim tetivama, istegnutim ligamentima i reumatskim oboljenjima.
Da bismo bili u mogućnosti da za osobe sa takvim ili sličnim povredama napravimo adekvatan program vežbanja, uvek se konsultujemo sa stručnjacima iz te oblasti u Ambulanti NIVEX.
Na taj način želimo da kroz program vežbanja obuhvatimo terapeutske i korektivne vežbe, pomognemo u zaceljivanju postojećih povreda i izbegnemo mogućnost nastajanja novih.

Posebnu pažnju posvećujemo ljudima koji su doneli odluku da promene svoj životni stil i da pomognu organizmu u borbi protiv bolesti. U cilju pronalaženja rešenja za gojaznost, dijabetes, i kardiovaskularne probleme na koje se može uticati promenom načina života, ishrane i vežbanja, takođe konsultujemo stručnjake iz Poliklinike Inermed.

-

Ivan Perović

diplomirani profesor sporta
i fizičke kulture

 
-

Branko Hrnjaz

diplomirani profesor sporta
i fizičke kulture

 
-

Anton Pavić

diplomirani profesor sporta
i fizičke kulture

 
-

Slavica Vojinović

viši trener