- - - - -
 
Struktura Tim
 

Naša praksa pokazuje da smo svi različiti, sa različitim željama, problemima, zdravstvenim tegobama ponekad i povredama, i da je svakome od nas neophodan individualno prilagođen i ciljno izrađen program vežbanja.

Edukovani treneri sa višegodisnjim iskustvom će za svakog vežbača napraviti individualan program koji najbolje odgovara trenutnoj fizičkoj spremnosti i željenim ciljevima.

Kada sastavljamo programe za naše vežbače i vežbačice, koristimo set kvalitetnih informacija:

Pregled u stručnim institucijama sa kojima sarađujemo

Merenja koja se rade na samom početku kako bi se ustanovilo početno stanje i kapaciteti vežbača i napravio plan za napredak

Ciljeve koje vežbač ili vežbačica želi da postigne, a koji mogu biti različiti:
od gubljenje viška kilograma, postizanja određenog stepena kondicije, izgradnje i definisanja mišićne mase, do različith vrsta rekreacija, korekcija telesnih deformiteta, i oporavka nakon povreda.

Možete izabrati način vežbanja koji vam najviše odgovara. Nudimo:

Individualne treninge
Duo personalne treninge
Vođene treninge za 3 osobe
Vođene treninge za 5 osobaVodili smo računa da kompletna usluga i doživljaj budu na najvišem nivou.

*Savremene sprave za vežbanje svetski poznatih proizvođača - marke Precor i Technogym

* Najsavremeniji sistem ventilacije, klimatizacije i izmene vazduha daje osećaj svežine, bez obzira na broj vežbača u sali

* Uz odlično prirodno osvetljenje, na raspolaganju vam je i nekoliko “scenarija” osvetljenja koji prostor od 450 m2, visine od preko 4,2 m čine komfornim za svakog vežbača

Klub funkcioniše u sopstvenom, namenski izgrađenom i opremljenom prostoru i
podeljen je u nekoliko zona:

- Prijemni pult i šank
- Zona za korektivne vežbe
- Zona u kojoj se nalaze sprave
- Zona za parterne vežbe
- Zona za masažu
- Prateće prostorije ( ženska, muška i dečija svlačionica)

-

Specifični programi za
regulisanje telesne težine

 

Ovi programi se odnose na  regulisanje telesnog statusa, smanjenje masnog tkiva i očuvanje mišićne mase primenom specifičnih vežbi, specifičnih metoda disanja i hodanja, uz obavezan nadzor trenera. Program je napravljen na osnovu zdravstvenog stanja vežbača i njegovih mogućnosti, a rezultati se stalno prate kroz kontrolna merenja.

-

Izgradnja i definisanje
mišićne mase

 

Kreiranjem programa uz primenu split sistema u treningu i uz stručni nadzor trenera utičemo na hipertrofiju mišićne mase i povećanje snage bodi bilding treningom.

-

Programi korektivne
gimnastike

 

Sati i sati sedenja, nepravilnog držanja tela i nedovoljnog kretanja dovode do deformiteta. Toj "bolesti" sаvremenog doba posvećujemo posebnu pažnju posebnim programima vežbi prevencije i korekcije.

-

Rekreativno
vežbanje

 

Za održanje zdravlja, pravilnog metabolizma, pozitivne energije i životnog poleta, ne postoji bolja preporuka od redovnog vežbanja. Osim što vašem telu popravlja stav i stas, zdravlje svih vaših organa, pritisak i izgled kože profitiraće od vaše posvećenosti vežbanju. Bićete srećniji, imaćete više snage i lakše ćete obavljati sve što život pred vas stavlja. A za svakoga sastavljamo individualni program treniranja.

-

Kondicioni
treninzi

 

Kondicioni treninzi podrazumevaju fizičku pripremu, kontinuirani i intervalni metod za razvoj izdržljivosti. U ovoj grupi vežbi poseban je akcenat na intenzitetu - najvažnijoj komponenti u doziranju opterećenja. Određuju se granice maksimalnog pulsa, pulsa u miru i intenziteta vežbanja na osnovu pulsa.Kondicioni trenizi, usmereni i vođeni specifičnim metodama treninga dovešće do povećanja fizičkih sposobnosti.

-

Vežbe ze
zrelo doba

 

Dobro došli i odlično da ste se odlučili! Vežbe za zrelo doba su neophodne iz više razloga. Vežbanjem se redukuje stres, poboljšava kvalitet spavanja, jača imunitet i postiže osećaj dobrog raspoloženja i energičnosti. Programi vežbi su tako koncipirani da zadovolje potrebe svakog vežbača, uz kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja.